Jubileum

Marloes Stijf is de 2e persoon die het 12,5 jarig jubileum als cliĆ«nt kan vieren op Zorgboerdeij BENJAMIN in Wezep. Marloes was 13 jaar toen ze op de woensdagmiddag kwam voor vrijetijdsbesteding. Ze kwam dan uit school (De Twijn in Zwolle). Toen ze van school ging kwam ze eerst alleen op donderdag, later kwam ze ook op maandag en dat is nu nog steeds zo. Op de anderde dagen gaat ze nu naar De Buurtwinkel in Epe en dagcentrum Loshuus in Epe. Ze woont ook in Epe en het is een tijdje spannend geweest of het vervoer naar Wezep wel geregeld kon worden, maar gelukkig is dat in orde gekomen. Marloes geniet erg van het verzorgen van de dieren, maar ook doppen sorteren voor het KNGF vindt ze erg leuk. Ze zegt zelf dat ze het erg gezellig vindt op de zorgboerderij en het fijn vindt dat het hier kleinschalig is.  

Marloes pakt kadootjes uit en papa en mama kijken toe.